174 vizualizari
08 02 2017
“Pe urmele lui Hitler” se intoarce cu al doilea sezon, exclusiv la HISTORY
email  
Persoana de contact: Irina Gonta
Telefon de contact: 0756 045 029

“Pe urmele lui Hitler”, serialul care cauta sa descopere adevarul despre moartea lui Adolf Hitler, revine la HISTORY® cu al doilea sezon. Serialul va fi difuzat pe HISTORY® in fiecare zi de marti de la ora 22:00, incepand din 28 februarie.

In 2014, FBI a declasificat peste 700 de pagini de documente oficiale sugerand ca este posibil ca Adolf Hitler sa fi supravietuit infrangerii Germaniei naziste si ca acesta sa se fi refugiat in America de Sud. Folosind cele mai noi tehnologii si informatii din documentele declasificate, serialul “Pe urmele lui Hitler”, difuzat exclusiv pe HISTORY®, isi propune sa dezvaluie misterul din jurul mortii lui Adolf Hitler.

Veteranul CIA Bob Baer si doctorul John Cencich, cel mai renumit anchetator de crime de razboi din cadrul Natiunilor Unite, revin in al doilea sezon cu implicarea unor noi specialisti si cu noi metode avansate pentru continuarea investigatiei si pentru a descoperi ce s-a intamplat cu Hitler la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. In plus, Bob si John au obtinut acces la peste 14.000 de pagini din documente declasificate de catre fiecare agentie majora de informatii din intreaga lume.

Cu sute de piste de urmat, echipa se intoarce la Berlin, unde descopera o a cincea iesire din Fuhrerbunker-ul lui Hitler, necunoscuta anterior, si incep sa investigheze zonele care ar fi putut fi folosite pentru parasirea Berlinului. Intre timp, Tim Kennedy si arheologul istoric Alasdair Brooks, se intalnesc cu Daniel Schavelzon la misteriosul adapost nazist din Misiones, Argentina. Pe parcursul serialului, anchetatorii urmaresc ponturile furnizate de baza de date high-tech cu documentele declasificate din Germania, Danemarca, Spania, Maroc, Argentina si Chile, descoperind martori-cheie si informatii despre cel de-al patrulea Reich, la ani intregi dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Galerie foto
Alte articole similare
INTRA IN CONT
Ai uitat parola ?
CATEGORII
Abonament ComunicatRapid.ro
un mesaj de eroare
loading...
Recomandam: Anunturi | Laptop | Anunturi gratuite | haine copii online