302 vizualizari
30 01 2017
Nespresso si Competence Call Center incep colaborarea in domeniul Relatiilor cu clientii
email  
Persoana de contact: Marianne Rutrecht
Telefon de contact:

Incepand cu luna ianuarie 2017 Competence Call Center (CCC) sprijina demersul Nespresso Austria de a le oferi clientilor un serviciu excelent. In afara de partea de customer service care exista deja la Nespresso Austria, fondata la Viena in 2013, agentii CCC asigura acum suportul atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, in ceea ce priveste solicitarile referitoare la cafea, adresate la telefon sau prin e-mail.

"Ne asteptam la o colaborare de succes cu Nespresso si de abia asteptam sa contribuim cu experienta noastra si sa raspundem solicitarilor de customer service care vor veni din partea specialistilor in cafea. Training-uri de identificare cu brandul, training-uri de produs si de comunicare, precum si schimburi periodice de experienta le permit angajatilor nostri sa fie impecabil pregatiti pentru noul lor proiect’’, spune Heiner Witte, Call Center Director, CCC.

CCC a convins prin dedicare si pasiune
Richard Paulus, director CRC (Customer Center Relationship) Nespresso Austria, spune despre noul partener de afaceri, care a fost ales in cadrul unei licitatii: "Nespresso Austria a adus CRC din Germania in Austria in 2013 pentru a le oferi clientilor austrieci cele mai bune servicii. Pentru a putea livra cele mai bune servicii, suntem ajutati acum de CCC. In cadrul licitatiei, CCC ne-a convins prin gradul ridicat de dedicare, profesionalism si pasiune pentru brand-ul nostru. Clientii nostri se pot baza pe cel mai inalt nivel de servicii si suport personalizat de fiecare data cand ne contacteaza.’’

Despre Nespresso:
Nespresso este un pionier de nivel mondial si de referinta in domeniul cafelei premium maruntite. Cu sediul in Lausanne, Elvetia, Nespresso opereaza in 64 de tari si are peste 12.000 de angajati. In 2016, reteaua globala a insumat peste 450 de buticuri exclusive. Pentru mai multe informatii, accesati www.nestle-nespresso.com.

Despre CCC:
CCC ofera solutii de servicii de customer service internationale si de inalta calitate de 18 ani, in 17 sedii din 8 tari si in 28 de limbi. CCC a dat dovada de competenta in apelurile de intrare, cat si in campaniile de apeluri iesite, comunicare scrisa cu clienti via e-mail, chat si social media, precum si servicii de back office.


Contact CCC pentru presa:
Marianne Rutrecht
Public Relations
CCC Holding GmbH
Spengergasse 37, 1050 Vienna, Austria
T: +43 1 811 22-7703
F: +43 1 811 22-3355
E: Marianne.Rutrecht@yourccc.com
W: www.yourccc.com

Contact Nespresso:
Nespresso Österreich GmbH & Co OHG
Daniela Schreiner MA
1130 Vienna, Amalienstraße 65
T +43-1-512-63-80
media.centreAT@nespresso.com

Corporate PR & Sustainability Press Contact:
alphaaffairs Kommunikationsberatung GmbH
Mag. Ingrid Monsberger-Köchler
1060 Vienna, Lehárgasse 7
T +43-1-90440-608
ingrid.monsberger@alphaaffairs.at

Daca aveti intrebari cu privire la brand si PR, inclusiv intrebari despre aparatele de cafea Nespresso, va rugam sa contactati:
Svoboda PR & Consulting GmbH, Mag. Angelika Svoboda, 1010 Vienna, Mölker Bastei 3/5, T +43-1-512-76-74-12, a.svoboda@svobodapr.at

Alte articole similare
INTRA IN CONT
Ai uitat parola ?
CATEGORII
Abonament ComunicatRapid.ro
un mesaj de eroare
loading...
Recomandam: Anunturi | Laptop | Anunturi gratuite | haine copii online