266 vizualizari
03 10 2013
Reduceri la botosii de unica folosinta de la Dispo Trading
email  
Persoana de contact: Dispo Trading
Telefon de contact: 021 3486106

Dispo Trading vine cu o oferta de pret imbatabila la botosii de unica folosinta. In magazinul online Dispo Trading gasiti botosi de unica folosinta de 20 si 30 de microni. Calitatea superioara a produselor comercializate si preturile competitive fac ca Dispo Trading sa fie unul dintre cei mai importanti distribuitori de pe piata din Romania.

Toamna asta Dispo Trading vine cu o oferta imbatabila pentru botosi unica folosinta: 6% reducere pentru botosii de unica folosinta de 30 microni si 8% reducere la botosii de unica folosinta de 20 microni.
Protejeaza spatiile de urmele nedorite folosind acoperitori incaltaminte de calitate, marca Missena.
Botosii de unica folosinta sunt confectionati din polietilena si sunt prevazuti cu elastic in marginea superioara, pentru o fixare cat mai buna.
Botosii de polietilena sunt folositi cel mai adesea in clinici medicale, laboratoare, industria alimentara, centre spa, insa se preteaza oricaror spatii in care se efectueaza vizite si trebuie mentinut un nivelul de igiena ridicat.
Pe langa botosii de unica folosinta, Dispo Trading comercializeaza multe alte articole de protectie de unica folosinta precum: halate unica folosinta, sorturi de unica folosinta, kimonouri de unica folosinta, bonete bufante, acoperitori maneci etc. Pentru oferta completa, va invitam sa vizitati magazinul online.
Experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor echipamentelor si produselor care asigura protectia la locul de munca se reflecta in calitatea produselor si a serviciilor de vanzare si distributie a produselor comercializate. Satisfactia clientilor a facut ca marca Missena, marca sub care se vand produsele Dispo Trading, sa fie foarte apreciata.

Despre Dispo Trading
Prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor, Dispo Trading a reusit sa castige un portofoliu de clienti importanti si sa mentina o relatie foarte buna cu acestia. Produsele comercializate de firma Dispo Trading se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor comercializate sub marca Missena este atestata de certificatele ISO 9001/9002, certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate.
Pe langa importul si comercializarea produselor de unica folosinta, Dispo Trading produce uniforme de lucru si echipament de protectie. Raportul calitate-pret al produselor si profesionalismul de care da dovada echipa Dispo Trading asigura satisfactia oricaror parteneri.

Galerie foto
Alte articole similare
INTRA IN CONT
Ai uitat parola ?
CATEGORII
Abonament ComunicatRapid.ro
un mesaj de eroare
loading...
Recomandam: Anunturi | Laptop | Anunturi gratuite | haine copii online