173 vizualizari
27 01 2017
Relansare website Salut-IT.ro
email  
Persoana de contact: Robert Ivan
Telefon de contact:

Compania Salut IT Solutions SRL din București anunta publicul interesat cat si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat intr-o versiune noua, imbunatatita.

In noul design, site-ul este impartit in sectiuni bine definite, pentru ca oricine sa ajunga repede la informatiile cautate. Astfel, principalele probleme cu care se confrunta clientii – computer defect si laptop defect – ocupa pozitia centrala in prima pagina, fiind asadar la un click distanta.

Odata accesata aceasta pagina clientul este informat asupra pasilor ce urmeaza a fi facuti pentru a aduce echipamentul IT defect in service si cat dureaza intreaga operatiune, incepand cu diagnosticarea pana la reparatia efectiva.
Acest Service IT de reparatii calculatoare si laptop-uri in Bucuresti ofera o paleta larga de servicii, precum: preluare echipament de la domiciliu, o diagnosticare exacta a defectului, reparatii in timp record. Clientul va stii costul final al reparatiei inainte ca aceasta sa aiba loc, astfel ca nu va plati mai mult decat doreste. In plus, service-ul asigura si garantia lucrarilor, astfel ca nu exista riscul unei repatatii superficiale sau cu piese improprii.

Meniul cuprinde principalele nevoi ale clientilor, si anume Reparatii calculatoare Bucuresti, Reparatii laptop si Servicii IT SOFTWARE.

Reparatiile echipamentelor IT prsupun atat interventii in partea de hardware cat si in cea de soft, de programe. Pe partea de hard, intre cele mai des intalnite reparatii inlocuire display, reparatie panglica (lvds), reparatie invertor sau reparatie lampa display, probleme periferice: inlocuire hard disk, inlocuire tastatura, reparatie balamale, reparatie touchpad, etc., si reparatii placa baza: reparatie sursa de alimentare, mentenanta periodica (curatare), reparatie porturi usb, reparatie mufa alimentare, reparatie placa video, reparatie porturi AUDIO.

Pe partea de soft, serviciile sunt: devirusare, instalare windows, programe, protectie anti-virus, optimizare. Mai mult, ei ofera si configurare router Wi-fi, servicii de recuperare date (de pe Hard disk defect, Stick USB ars sau defect, Card de memorie, HDD-uri in RAID, Disc-uri compacte sau SSD).

Un plus major pentru noua versiune a site-ului salut-it.ro este reprezentat de multitudinea de sfaturi pe care cei cu probleme in legatura cu echipamentele IT, fie vorba de computere sau laptopuri defecte, fie cu imprimante stricate le pot gasi aici. Atat in paginile destinate serviciilor IT, cat si in paginile blogului, specialistii care lucreaza efectiv in locatie fac recomandari clientilor pentru ca acestia sa nu cauzeze prin actiunile lor si mai multe probleme echipamentelor.

O rubrica introdusa acum este cea dedicata recomandarilor, echipa de profesionisti de la acest service de calculatoare si imprimante bucurandu-se de aprecierea si recomandarile clientilor ce le-au devenit deja fideli.

Alte articole similare
INTRA IN CONT
Ai uitat parola ?
CATEGORII
Abonament ComunicatRapid.ro
un mesaj de eroare
loading...
Recomandam: Anunturi | Laptop | Anunturi gratuite | haine copii online